Siječanj 24, 2021

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Uobičajene bizarnosti tijekom nadzora prometa: 64-godišnji recidivist upravljao automobilom bez položenog vozačkog, 54-godišnjak za vrijeme izrečene mu zabrane upravljanja, a 31-godišnjak alkoholiziran, bez položenog vozačkog i s isteklom prometnom dozvolom.
Zbog vlastite sigurnosti, kao pješak poštujte prometna pravila, a kao vozač obratite posebnu pozornost na pješake
Na Međunarodni dan dječjih prava, u nekoliko gradova Hrvatske, u okviru javne kampanje o sigurnosti djece pješaka i biciklista u prometu, osvanuli su Rodini jumbo plakati i city lights s…
Devet mjeseci 2020. godine, u prometu na cestama, obilježile su nesreće u kojima su stradavali motociklisti, nesreće zbog brzine, alkoholizirani vozači, nekorištenje sigurnosnog pojasa, mladi vozači, stradavanja pješaka i biciklista.
U devet mjeseci 2020. godine, u prometnim nesrećama smrtno je stradalo 29 pješaka i 7 biciklista.
Trećina roditelja koristi mobitel dok šeću s djetetom ili ga guraju u kolicima, trećina dok čeka zeleno svjetlo na semaforu i četvrtina u vožnji, dok im je i dijete u…
21. listopada u 10 sati, Hotel International, Zagreb, Grand Salon
Dana 03.10.2020.g. u Koprivnici, na parkirališnom prostoru pokraj Doma mladih održana je aktivnost „Bicikl i ja, zajedno u prometu“ namijenjena djeci i njihovim roditeljima.
U prometnim nesrećama tijekom osam mjeseci 2020. godine, poginule su ukupno 174 osobe, što je za 5 osoba manje nego u istom razdoblju prošle godine.
Stranica 1 od 18