Listopad 04, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dana 23. rujna 2022.g. policijska službenica Službe za javni red i sigurnost održala je edukativno predavanje i edukativnu šetnju u dječjem vrtiću Sveti Josip u Koprivnici.

 

Danas je veliko finale Europskog tjedna mobilnosti - najmasovnije manifestacije posvećene održivoj mobilnosti. Ove je godine 80 sudionika organiziralo 120 aktivnosti diljem grada pod sloganom "Kombiniraj i kreći se", a manifestacija završava u četvrtak Europskim danom bez automobila.

 

Dana 21. rujna 2022.g. policijska službenica Službe za javni red i sigurnost PU koprivničko-križevačke održala je edukativno predavanje u dječjem vrtiću „Igra“ područni objekt „Lastavica“ u Peterancu.

 

Dana 21. rujna obilježava se „Dan bez poginulih u prometu“. Na taj dan prošle, 2021. godine, u šesnaest država sudionika projekta nije bilo poginulih osoba u prometu, a ukupno su poginule 34 osobe, najmanji broj do sada od kada se ovaj dan obilježava. U Republici Hrvatskoj u prometnim nesrećama tog dana smrtno su stradale tri osobe.

 

Konačna rang lista subjekata kojima su odobrena sredstva temeljem Javnog poziva za prijavu projekata iz područja sigurnosti cestovnog prometa na području Republike Hrvatske za 2022. godinu, objavljenog 12.05.2022. godine

 

Dana 20. rujna 2022.g. policijska službenica Službe za javni red i sigurnost Policijske uprave koprivničko-križevačke u sklopu Roadpol Safety Days – Roadpol dani sigurnosti u prometu i obilježavanja Europskog dana mobilnosti održala je info-točku u gradu Koprivnici, dok su policijski službenici PP Koprivnica tom prigodom vršili registraciju bicikala.

Nakon jučerašnje tragične nesreće u kojoj je poginula žena i dvoje male djece, Hrvatske željeznice su izvjestile medije ljudi u posljednjih 6 godina poginulo na pružnim prijelazima u Hrvatskoj.

Od 16. do 22. rujna 2022. godine u organizaciji Europske mreže prometne policije ROADPOL održavaju se Dani sigurnosti u prometu, pod geslom „Ostani živ i spasi živote“.

Povodom početka nove školske godine u Čakovcu održana preventivna aktivnost "Sigurno i vješto u prometu"

 

Djeci su podijeljene bojanke i reflektirajuće trakice

Stranica 1 od 57