Listopad 31, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

KOPRIVNICA: U tjednu prometne sigurnosti registracija bicikala

Dana 22. rujna 2020.g. Odsjek za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave koprivničko-križevačke u sklopu Roadpol Safety Days – Roadpol dani sigurnosti u prometu i obilježavanja Europskog dana mobilnosti održao je info-točku u gradu Koprivnici

 

Preventivna akcija u Koprivnici je bila posebna po tome što su policijski službenici PP Koprivnica tom prigodom vršili su registraciju bicikala.

 

 

Tom prigodom građanima je ukazano na važnost tehničke ispravnosti bicikala i pravilnog sudjelovanja biciklista u prometu s naglasak na korištenje reflektirajućih materijala u prometu tijekom prometovanja noću i uvjetima smanjene vidljivosti, opasnostima korištenja mobitela tijekom vožnje, korištenju postojećih biciklističkih staza i traka, te načinu uključivanja biciklom u promet.

 

 

Građanima su uručeni prigodni letci Roadpol Safety days – Dani sigurnosti u prometu pod motom „Ostani živ i spasi živote drugih“, te preventivni materijali namijenjeni za veću sigurnost biciklista (reflektirajuće trake za ruke, reflektirajući privjesci, reflektirajuće navlake za žbice bicikla, navlake za sjedalo bicikla).

 

 

 

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 24 Rujan 2020 10:19