Listopad 28, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pijan prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću s tri ozlijeđene osobe

Nesreća se dogodila u Kutini gdje je 40-godišnjak pod utjecajem od 1,95 promila prošao kroz crveno, udario u rubnjak i naglo skrenuo u vozilo 20-godišnjaka koje je nastavno sletjelo s kolnika i udarilo u prometni znak

 

Policijska uprava sisačko-moslavačke zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći na području Kutine u kojoj su ozlijeđene tri osobe.

 

40-godišnjak upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem od 1,95 promila alkohola u krvi. U Zagrebačkoj ulici prošao je kroz crveno svjetlo na semaforu te uslijed neprilagođene brzine udario u betonski rubnjak, naglo skrenuo i naletio na drugo vozilo kojim je upravljao 20-godišnjak. Od siline udarca, vozilo mladića je odbačeno van kolnika, gdje je udarilo u prometni znak i zaustavilo se na zelenoj površini.

 

Unesrećeni su prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su 20-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, dok su njegovi suputnici, 23-godišnjak i 35-godišnjak, lakše ozlijeđeni. Protiv 40-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.