Rujan 30, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

IMOTSKI: Preventivna kampanja #Netko Te Čeka

Kampanja naziva #Netko Te Čeka je posebno usmjerena na područje Grada Imotskog i svih imotskih općina

 

 

Cilj ove akcije je educirati sudionike u prometu, posebno mlade vozače kako do prometnih nesreća s najtežim posljedicama dolazi najčešće zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, ukazivati na obvezu poštivanja prometnih pravila i zakona, te i na taj način kontinuirano podizati razinu prometne kulture i utjecati na stanje sigurnosti u prometu.

 

Na području Imotskog sutra, 28.siječnja 2020. godine u vremenu od 10:00 do 13:00 sati, te idućeg vikenda, 01./.2 veljače 2020.godine u vremenu od 22:00 do 06:00 sati provest će se akcija nadzora i kontrole prometa. Policijski službenici će tijekom akcije sankcionirati uočene prekršaje, uz poseban naglasak na sankcioniranje prekršaja koji se odnose na vožnju pod utjecajem alkohola i nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila.

 

Apeliramo na sve sudionike u prometu da poštuju prometna pravila, da ne konzumiraju alkoholna pića prije i za vrijeme vožnje, te da prilagode brzinu svojih vozila uvjetima i stanju na cestama, kako bi na taj način utjecali na povećanje vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti svih sudionika u prometu.

 

Policijski službenici će u sklopu akcije održati edukacije i predavanja učenicima završnih razreda osnovnih škola.

 

I za kraj, budi odgovoran sudionik u prometu jer #Netko Te Čeka.

 

Poslijednja izmjena dana Utorak, 28 Siječanj 2020 10:58