Kolovoz 23, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha
Tijekom vikenda, 23. i 24. kolovoza 2019. godine, na području Policijske uprave zagrebačke provest će se Akcija nadzor vozača motocikala, mopeda i bicikala.
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u razdoblju od 12. do 18. kolovoza 2019. godine, kroz redovnu službu pojačano su nadzirali brzinu kretanja vozila na svim prometnicama.
Policijska uprava zagrebačka će od 12. do 18. kolovoza 2019. godine provoditi preventivno – represivnu akciju „Nadzor brzine kretanja vozila“.
Tijekom vikenda na području Policijske uprave zagrebačke provedena je Preventivno-represivna akcija "Alkohol i droge" i "Brzina"
U utorak, 16. srpnja 2019. godine na području Policijske uprave zagrebačke provedena je akcija Nadzor vozača mopeda, motocikala i bicikala.
Rezultati akcije Alkohol, droga i brzina
Alkohol je uz brzinu jedan od najčešćih uzročnika prometnih nesreća, u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Vozači pod utjecajem alkohola skrive 15 % zabilježenih prometnih nesreća.
Francuski gradić Begles postao je prvi grad na svijetu na čijem je području maksimalna brzina vožnje ograničena na 30 kilometara na sat.
Pri brzini kretanja od 40 km/h, snagom ruku ne možemo da zadržimo svoje tijelo, već ono napušta sjedište, glava udara u vjetrobran a tijelo udara u upravljač. No, sa sigurnosnim…
Stranica 1 od 6