Srpanj 07, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Svrha ovog letka je da vozače bicikla upozna s prometnim pravilima na biciklističko-pješačkoj stazi kao i drugim prometnim propisima koji vrijede za bicikliste kao vozače u prometu
Rezultati izvanredne županijske akcije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske pojačanog nadzora poštivanja prometnih propisa provedene 24. lipnja 2020.
Brzina je najčešći uzrok događanja prometnih nesreća – uzrok svake treće prometne nesreće je brzina.
Zbog interesa šire javnosti moto utrka je idealno mjesto edukacije vozača i ostalih sudionika u prometu
Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke tijekom nadzora prometa zaustavili su motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak.
Nesreća se dogodila u Kutini gdje je 40-godišnjak pod utjecajem od 1,95 promila prošao kroz crveno, udario u rubnjak i naglo skrenuo u vozilo 20-godišnjaka koje je nastavno sletjelo s…
Dana 9. lipnja 2020. god. od 12,00 do 14,00 sati, u mjestima Virje i Molve, Policijska postaja Đurđevac postavila je info-pult.
U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene. S materijalnom štetom zabilježene su tri prometne nesreće.
Akcija prometne policije PU Koprivničko-Križevačke
Stranica 1 od 15