Travanj 07, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Na području Istre jučer su zabilježena tri naleta na divljač pa policija poziva vozače na oprez

 

Tijekom proteklog vikenda, dolaskom ljepšeg vremena, zamijećen je veći broj motociklista na ulicama, koji nakon zimske stanke, nastoje nadoknaditi „propušteno vrijeme“.

 

U nedjelju, 29. 3., u 2 sata ujutro svi ćemo pomaknuti kazaljku na 3 ujutro.

 

Vozači - unatoč prestanku obaveze, tijekom vožnje u slučaju smanjene vidljivosti imajte upaljena svjetla

 

Stožer civilne zaštite omogućio prijevoznicima da nakon utovara i istovara robe mogu koristiti kućnu izolaciju u vlastitom domu, poštujući sve propisane mjere samoizolacije te na poziv poslodavca obavljati daljnje prijevozničke aktivnosti bez vremenskog ograničenja boravka u kućnoj izolaciji

S obzirom na znatno povećani rizik prijenosa koronavirusa prilikom korištenja javnog prijevoza, privremeno se obustavlja javni promet u trajanju od 30 dana od dana donošenje ove odluke.

Rok provedbe je 30 dana, odnosno do 20. travnja 2020. godine, osim ako ne dođe do naknadnih promjena Odluke

 

Padanje snijega koji smanjuje vidljivost i zaleđena cesta najveću su prepreka sigurnoj vožnji. Najbolji je savjet da u takvim slučajevima, ako je moguće, vožnju izbjegavate. Vodite računa da nesigurnom vožnjom izlažete opasnosti sebe, svoje suputnike i ostale vozače s kojima dijelite cestu.

 

 

Djelatnosti se obavljaju uz poduzimanje svih mjera predostrožnosti

 

Devet policijskih službenika na prometnom vježbalištu i na prometnicama Međimurske županije odradili obuku i trenažnu vožnju

 

Stranica 1 od 24