Kolovoz 11, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

HLEBINE: Tehnički pregled traktora

Policijske službenice za prometnu preventivu PPRP Koprivnica jučer i danas su održale su edukaciju – tribinu, u mjestu Hlebine, prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda traktora na terenu.

 

 

Edukacija je održana na temu „Prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora i osiguranje“. S ciljem povećanja sigurnosti u prometu, vozači traktora i radnih strojeva upozoreni su da provjere tehničku ispravnost traktora i njihovih priključnih vozila (ispravnost kočnica i svjetlosne signalizacije), da vozilom mogu upravljati samo ako su položili vozački ispit za kategoriju vozila kojim upravljaju, prije uključivanja vozila u promet dužni su očistiti blato s kotača, kako isto ne bi nanijeli na kolnik te da ne konzumiraju alkoholna pića.

 

 

 

Također je u Koprivnici, u Starogradskoj ulici održana info točka usmjerena na mlade vozače.

 

Mladi vozači upoznati su sa najčešćim greškama koje dovode do prometnih nesreća te su upozoreni na „ 4 ubojice u prometu- alkohol,pojas,brzinu i mobitel“.

 

Prisutnima su podijeljeni preventivni materijali MUP-a te su upoznati sa „danima tehničke ispravnosti vozila“ koji se provode od 25. do 30. studenoga 2019. godine.