Travanj 07, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Biciklisti

Dana, 12.03.2020.godine policijska službenica za prometnu preventivu u Postaji prometne policije Koprivnica, održala je edukaciju roditeljima polaznika petih razreda u Osnovnoj školi Koprivnički Bregi na temu osposobljena za upravljanje biciklom.
Pozivna dijeljenje biciklističkog doručka, 14.2.2020. od 7 sati na tri lokacije u Zagrebu
U petak 14. veljače, osim Valentinova, obilježava se i Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao!
Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska obavještava sudionike u cestovnom prometu da će policijski službenici na području Županije provoditi pojačani nadzor poštivanja prometnih propisa od strane svih sudionika u prometu, a posebno će…
U četvrtak 12.12. od 16:30 sati na zelenom valu kod Umjetničkog paviljona službenici Policijske uprave Zagrebačke koji će vršiti zaustavljanje i nadzor korištenja svjetala među vozačima bicikala.
U sklopu Europskog tjedna mobilnosti, nextbike sustav javnih bicikala kao održivi gradski prijevoz svojim korisnicima osigurava razne pogodnosti i potiče građane da istraže prednosti bicikliranja
Rezultati akcije Nadzor vozača mopeda, motocikala i bicikala
Lijepo vrijeme je idealno za aktivni odmor i... vožnju bicikla. Nerijetko je potrebno bicikl prebaciti automobilom do mjesta za "pedalanje" i tada se postavlja pitanje izbora optimalnog nosača.
Stranica 1 od 3