Prosinac 13, 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

U organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske i u suradnji s “MAK teatrom” iz Zagreba, a uz potporu Ravnateljstva policije i Grada Vinkovaca, u Dječjem domu Sv. Ana u Vinkovcima održana je edukativna aktivnost u okviru Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa pod nazivom “Prometna blagdanska pozivnica”, usmjerena na prevenciju stradavanja jedne od najranjivijih skupina sudionika u prometu-djece.

 

U četvrtak 12.12. od 16:30 sati na zelenom valu kod Umjetničkog paviljona službenici Policijske uprave Zagrebačke koji će vršiti zaustavljanje i nadzor korištenja svjetala među vozačima bicikala.

 

Nakladnik Sigurna cesta izdao je drugu slikovnicu iz serijala MUDRO I SIGURNO U PROMETU uz pomoć i potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

 

U sklopu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa i Plana preventivnog i represivnog postupanja policije u cestovnom prometu 27. studenog na području PP Ogulin provedena je akcija Autosjedalica uvijek i bez iznimke.

 

U utorak, 27. studenog 2019. god. u 18,00 sati u auto školi „AK Đurđevac“ održano je edukativno predavanje polaznicima tečaja auto škole

 

Vožnja bez vozačke prije stjecanja prava na upravljanje ili pod kaznom zadrane upravljanja motornim vozilom, sankcionira se sa 10.000 do 20.000 kuna

 

Mali Vinkovčani učili o sigurnom prijevozu djece automobilom, kretanju djece preko kolnika na pješačkom prijelazu i izvan njega, kretanju kolnikom bez nogostupa...

 

Promocija priručnika za odgojitelje, stručne suradnike i ravnatelje u dječjim vrtićima “Prometna preventiva od najranije dobi”.

 

Zagreb, 8. studenog 2019., 08:00 – 14:00 sati, Velika dvorana Klinike za dječje bolesti Zagreb

 

Stranica 1 od 6