Listopad 04, 2022

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dana 23. rujna 2022.g. policijska službenica Službe za javni red i sigurnost održala je edukativno predavanje i edukativnu šetnju u dječjem vrtiću Sveti Josip u Koprivnici.

 

Dana 21. rujna 2022.g. policijska službenica Službe za javni red i sigurnost PU koprivničko-križevačke održala je edukativno predavanje u dječjem vrtiću „Igra“ područni objekt „Lastavica“ u Peterancu.

 

Djeci su podijeljene bojanke i reflektirajuće trakice

Od ponedjeljka, 5. rujna, u prometu će ravnopravno sudjelovati i 36 tisuća učenika prvih razreda osnovnih škola, koji zbog svojih godina, razigranosti i impulzivnosti trebaju punu, aktivnu pažnju svih nas

 

Hrvatski autoklub zajedno s udruženim autoklubovima kontinuirano organizira tradicionalnu prometno-edukativnu akciju „Sigurno u školu s HAK-om“, više od 50 godina.

 

U organizaciji Biciklističkog kluba Prelog, u utorak 23. i srijedu 24. kolovoza 2022. godine od na sportskim terenima Sportsko rekreacijskog centra "DG Sport", u Prelogu održan je "Dječji biciklistički kamp 2022.

 

Biciklistička policija Graza izvijestila je o stopama prekršaja biciklista u gradu. Policajci su registrirali 600 kazni i više od 1.800 prekršaja u prvoj polovici godine

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o biciklističkoj prometnoj nesreći sa smrtnom posljedicom

 

Mladi motociklist podlegao je u bolnici ozljedama zadobivenim prilikom slijetanja s ceste zbog neprilagođene brzine

 

U gradu Đurđevcu policijska postaja Đurđevac postavila je info-pult usmjeren na pješake i bicikliste.

Stranica 1 od 17