Ožujak 30, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Rok provedbe je 30 dana, odnosno do 20. travnja 2020. godine, osim ako ne dođe do naknadnih promjena Odluke

 

Devet policijskih službenika na prometnom vježbalištu i na prometnicama Međimurske županije odradili obuku i trenažnu vožnju

 

Edukacija 8. razreda Osnovne škole “Grigor Vitez“ Sveti Ivan Žabno

 

Edukacija o savjesnom upravljanju motornim vozilima za maturante 4. d razreda Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca u Vinkovcima.

 

Dana, 12.03.2020.godine policijska službenica za prometnu preventivu u Postaji prometne policije Koprivnica, održala je edukaciju roditeljima polaznika petih razreda u Osnovnoj školi Koprivnički Bregi na temu osposobljena za upravljanje biciklom.

 

U čakovečkom dječjem vrtiću "Cipelica“ započelo je provođenje preventivne akcije usmjerene na usvajanje osnovnih pravila prometne kulture predškolske djece

 

Serija predavanja o prometnoj sigurnosti - "sekunda koja život znači"

 

SPLIT: U nedjelju, 23. veljače 2020. od 10 do 12 sati na parkiralištu Mediteranskog instituta za istraživanje života, Meštrovićevo šetalište 45, udruga Roda organizira besplatan pregled dječjih autosjedalica.

Roditelje, koji žele obaviti pregled, molimo da svoj dolazak najave na broj telefona 098 651 699 i rezerviraju termin kako bismo na taj način izbjegli duža čekanja.

 

ZAGREB: U nedjelju, 23. veljače 2020. od 10:00 do 12:00 sati na parkiralištu MUP-a u Heinzelovoj ulici 98 (križanje Slavonske avenije i Heinzelove ulice) udruga Roda organizira besplatan pregled dječjih autosjedalica.

Roditelje, koji žele obaviti pregled, molimo da svoj dolazak najave na broj telefona 091 2436 188 i rezerviraju termin kako bismo na taj način izbjegli duža čekanja.

 

Najava preventivno – represivne akcije Zaštita pješaka

 

Radionica za stjecanje temeljnih znanja i sigurno sudjelovanje u prometu

 

Stranica 1 od 7