Srpanj 13, 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Srpanj 13, 2020

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je deset prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je pet prometnih nesreća.

 
Srpanj 11, 2020

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj dogodilo se 10 prometnih nesreća s poginulim osobama u kojima je poginulo 10 osoba, od kojih: 6 vozača motocikla, 2 vozača osobnih automobila, 1 vozač bicikla i 1 vozač traktora.

 

Srpanj 10, 2020

U tradiciji duljoj od 50 godina, ovoga puta su se na rigoroznim testovima našle 33 različite autosjedalice namijenjene djeci svih dobnih kategorija

 

Srpanj 09, 2020

Na autocesti A1, između čvora Benkovac i Pirovac policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su službenim vozilom presretač zaustavili 30-godišnjeg švicarskog državljanina koji je upravljao osobnim automobilom marke Ferrari brzinom od 230 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Istome je izdan Prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000,00 kn te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 1 mjesec.

 

Srpanj 08, 2020

Koliko su sigurni europski tuneli? Austrijski i njemački autoklubovi (OAMTC i ADAC) istražili su nekoliko tunela u Austriji, Italiji i Hrvatskoj.

 

Srpanj 07, 2020

Pročitajte što Mladen Stjepan Vitković-Stipko, predsjednik udruge Karavana za život Bikeri na cesti poručuje svom članstvu, ali i šire, svim vozačima motorkotača u Hrvatkoj, zaljubljenicima u vožnju na dva kotača

 

Srpanj 06, 2020

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su četiri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a devet ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je šest prometnih nesreća.

 

Srpanj 06, 2020

Japanski grad prošli je tjedan zabranio naviku koju viđamo diljem svijeta - hodanje s očima prikovanim za mobitel, što je osobito opasno sa pješake kad su sudionici u cestovnom prometu

 

Srpanj 03, 2020

Mjeseci pred nama donose pojačanu prisutnost motociklista u prometu. Na što moraju paziti svi sudionici u prometu?

 

Srpanj 02, 2020

Prometni znak koji otkriva divlje životinje u blizini prometnice i o tome upozorava vozače predstavljen je na sedmom sastanku slovenskih i hrvatskih partnera u EU projektu Carnivora Dinarica, priopćeno je u srijedu iz Primorsko-goranske županije.

 

Stranica 1 od 47